Technologické darčeky pre ženy


PopSocket
Uchopovače PopSocket umožňujú jednoduché držanie aj tých najväčších telefónov, bez ohľadu na to, aké máte malé ruky. Rukoväte držia na takmer ľubovoľnom puzdre, aby poskytli vynikajúce uchopenie a takisto slúži ako stojan, keď sa chce pozerať videá. PopSockety sa dodávajú v množstve rozličných farieb, vzorov a štýlov, takže určite nájdete ten, ktorý vaša partnerka bude milovať.

smart

Fossil Q Harper – hybridné smart hodinky
Ak ženy vo vašom živote nemajú radi klasické smart hodinky, ale stále sa chcú cítiť pripojené k svojim telefónom, inteligentné hybridné hodinky sú pre ne skvelým darom. Fossil Q Harper ukrývajú špičkové technológie v klasickom, atraktívnom, jednoduchom, analógovom hodinovom tele. Nikdy by ste nevedeli, že tieto hodinky sú smart. Dokážu zvoniť s upozorneniami, prispôsobiť sa rôznym časovým pásmom, sledovať kondíciu či prebudiť s tichým alarmom.

Bellabeat Leaf Urban, Leaf Chakra – inteligentné šperky
Ak netúžite po smart hodinkách, spoločnosť Bellabeat už roky vyrába nádherné kusy inteligentných šperkov. Nielen, že inteligentné šperky Bellabeat vyzerajú báječne ako náhrdelník, náramok alebo brošňa, ale obsahujú aj veľa inteligentných funkcií.

popsocket

Fujifilm Instax Square SQ20 – instantný fotoaparát
Instantné fotoaparáty, nazývané aj polaroidy, vedia byť roztomilé, zábavné darčeky a nový Fujifilm Instax Square SQ20 je najnovší a najväčší polaroid, ktorý si môžete kúpiť. Vďaka šikovnej obrazovke na zadnej strane si môže pozrieť všetky fotografie, ktoré vytvoríte, skôr ako ich vytlačí. Takýmto spôsobom nebudete plytvať filmom na rozmazané zábery. Fotoaparát má tiež 16 rôznych filtrov, aby získal umelecké zábery.

Philips Wake-Up Light – budík
Ak aj vám robí problémy ranné vstávanie na otravné zvonenie vášho budíka, budík Philips Wake-Up Light je skvelým darčekom. Využíva farebnú simuláciu východu slnka, aby vás postupne prebudil 20 až 40 minút predtým, než bude budík nastavený na vypnutie. Môžete si vybrať medzi piatimi rôznymi prírodnými zvukmi, takže sa nebudete musieť vysporiadať so bzučiakom. Môžete ho tiež použiť aj ako lampu na čítanie.